Áruházunkban az árakat megtekinteni és rendeléseket leadni csak regisztrált és visszaigazolt felhasználóink tudják.

Szállítás/Transport

SZÁLLÍTÁS Magyarországon belül

A web áruházban található termékeket a megrendelés beérkezése után kérjük le beszállítónktól, a szállítási határidő emiatt kb. 3-10 munkanap. Amennyiben a termék beszerzése több időt igényel, erről külön tájékoztatást küldünk. A készleten lévő termékeket azonnal tudjuk szállítani.


A szállítási cím megadásánál fontos, hogy olyan helyet adjon meg, ahol 8.00-16.00 között biztosan elérhető, mert a futár ebben az időszakban bármikor kézbesítheti a csomagot. A telefonszám megadása fontos, a szállító minden esetben hívja, ha nem találják Önt a megadott címen.

A termékekre csomagolási költséget nem számítunk fel!

 
  • A szállítási költség: 1500Ft.
  • Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén lehetséges.
 
Fontos! Utánvételes szállítás esetén, ha átvételkor bármilyen sérülést észlel a csomagon, vagy esetleg már felbontott állapotban érkezik, kérjük NE vegye át!
A csomag átvételekor a futárnak bankkártyával is lehet fizetni.
 
 
SZÁLLÍTÁS külföldre
Külföldi szállítás esetén a szállítási díj változik, erről a rendelés visszaigazolásánál pontos információt adunk.
 

Futárcég:

GLS Hungary Kft.
https://gls-group.eu/HU/hu/home
Csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes
 
 
Átvétel GLS csomagpontban
1-2 munkanapos szállítás a kiválasztott Ponra. Szállítási díj: bruttó 990 Ft
 

RAKTÁRI STÁTUSZOK
  • Raktáron: azonnal átvehető, másnapi feladás
  • Rendelhető: személyes átvétel, feladás 3-6.nap
  • Előrendelhető: személyes átvétel, feladás max. 1,5.hét

 

Fieztési lehetőségek:

Utánvét: Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a számlát a termék átvételekor egyenlítheti ki

Előre utalás: kérjük ha ezt a fizetési módot választja, a rendelés teljes összegét utalja át bankszámla számunkra a rendelés leadását követően.
Bank intézmény: OTP bank, számla tulajdonos: Top Sunshine Bt. , számla szám: 11736020-21456413

Fizetés BARIONnal - jelnleg szünetel

Fizess bárhol, bárkinek bankkártya nélkül! A Barion egy MNB által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül tudsz ingyenesen vásárolni weben, boltban, vagy akár bárkinek pénzt küldeni. Regisztrálhatsz egy vagy több Barion tárcát, és szabadon használhatod okostelefonról vagy böngészőből.

Barion-nal való fizetésnél minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailt.

Utánvételes szállítás esetében a rendelés csak az összeg megérkezése után kerül feladásra.
Utaláskor a hivatkozásba kérjük feltüntetni a rendelésszámot!

Banszámlaszám:

 

 

A web shopban feltüntetett termékek árváltoztatásának jogát az üzemeltető minden előzetes bejelentés nélkül fenntartja, beleértve az EUR alapú import termékek árainak változását is. Ez nem vonatkozik, a már visszaigazolt termékekre. A csomagon feltüntetett összeg kifizetése a futárnak történik, a csomag átvételekor.

A szállítási cím megadásánál fontos, hogy olyan helyet adjon meg, ahol 8.00-16.00 között biztosan elérhető, mert a futár ebben az időszakban bármikor kézbesítheti a csomagot.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Futáros kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Testszobrász Kft. címére (1042 Budapest, Árpád út 90-92. Friday Salon.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket az átvevőhellyel vagy ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve mondhatja le. Átvétel után 14 munkanapon belül blokkal vagy számlával az átvétel helyszínén állhat el vásárlási szándékától. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik.